RÓLUNK


A  Budapesten, egy 4300 m2 raktár csarnokot használjuk  , itt található a cég székhelye is: 1165 Budapest, Margit u. 114 (Ikarus Ipari Park)

Küldetésünk mindig is az volt, hogy segítsük az  magyaroknak  jobb alvását.

       


Az ukrajnai háború kirobbanása után a vállalkozás Magyarországra költözött és felvásárolta a SINCERE Kft-t, hogy újjáépítse gyártási kapacitását. A  Budapesten, egy 4300 m2 raktár csarnokot használjuk  , itt található a cég székhelye is: 1165 Budapest, Margit u. 114 (Ikarus Ipari Park)

Célunk                                                          

A cég fő terméke a táskarugós matracok, a sorozat normál és csúcskategóriás típusokra oszlik. A fő értékesítési cél a normál matracok. Idén online, jövőre pedig ezzel párhuzamosan hagyományos offline értékesítést szeretne folytatni a cég. A fő célpontok a nagy üzletláncok és szállodák Magyarországon, valamint a környező országokban.

 

Itt található raktár csarnokot és a cég székhelye is: 1165 Budapest, Margit u. 114 (Ikarus Ipari Park)

NAGYKERESKEDELEM B2B

 

Üdvözlöm , termékeink nagyon jó minőségűek és költséghatékonyak. Különböző típusú matracok magasságban, szerkezetben és stílusban eltérőek a különböző igények kielégítése érdekében. Alkalmasak a kis bútorkereskedések, online áruházak, valamint kis- és nagykereskedelem általi forgalmazásra. Ha először rendel 10 db vagy több, akár különböző típusú vagy méretű matracot, nagykereskedelmi áron teljesítjük és ezáltal üzleti partnerkapcsolatba léphetünk, amelynek nem feltétele a következő rendeléseknél a darabszám, illetve a rendelések gyakorisága. Ha termékeink feltöltésre kerülnek a webshop honapjára, akkor ajánlatot teszünk, mely szerint a szállítást biztosítani tudjuk közvetlenül a vásárló részére a megrendelés szerint.

 

Amennyiben az oldalunkon szereplő termékek felkeltették érdeklődését kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot  elérhetőségeinknél található e-mail címen.

  • Termékeink budapesti raktárunkban vannak, megrendelés esetén pár munkanapon belül le tudjuk szállítani nagykereskedelem áron. 
  • Termékeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be így magas minőséget és alacsony árakat tudunk biztosítani.

 Futárszolgálat Partnerünk  a GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját  GLS Hungary